GazOnline

GazOnline - preturi la carburanti in Romania
Informatii utile pentru soferi - Noua taxa prima inmatriculare
Harta rutiera interactiva a Romaniei

Prima pagina Cautare statie Inscriere Top membri Contact Intrebari frecvente
  www.gazonline.ro          
bullet INREGISTRARE
Pseudonim
Parola
Am uitat parola
Utilizator nou
bullet BUN VENIT
NOILOR UTILIZATORI
Twin Oana, luciamatei, magnes
Momentan pe site :
33 vizitatori
bullet CAUTARE GOOGLE

Drive-Test.ro

GazOnline - Termeni si conditii

Generalitati

Prezentul contract contine conditiile generale de utilizare a serviciilor propuse membrilor GazOnline, titulari ai unui cont pe site-ul GazOnline.
GazOnline asigura functionalitatea tehnica a serviciilor, dar nu este responsabil de continutul si de utilizarea acestora.

Incercam sa facem tot posibilul pentru a oferi vizitatorilor acestui site informatii fiabile. Cu toate acestea, site-ul poate contine informatii inexacte, datorate unor actualizari rau-intentionate, sau unor erori.

Membri GazOnline

Puteti deveni membru al site-ului GazOnline, completand formularul de inscriere.
Inscrierea implica faptul ca viitorul membru a luat la cunostinta si accepta conditiile de utilizare a serviciilor site-ului GazOnline.
Numai persoanele care au completat corect formularul, furnizand o adresa de e-mail valida si consimtind ca au citit si acceptat termenii si conditiile site-ului, pot deveni membri GazOnline.
GazOnline salveaza aceasta cerere, care constituie contractul intre GazOnline si membru.

Securitate

Parola fiecarui membru este personala si confidentiala. GazOnline nu poate fi facut responsabil in caz de pierdere sau furt.

GazOnline se angajeaza sa garanteze securitatea necesara bunei functionari a managementului informatiilor actualizate de membri. Desi niciun site nu este protejat 100% pe Internet, GazOnline se angajeaza sa asigure o protectie maxima. Totusi, GazOnline nu poate fi facut responsabil in caz de disfunctionalitati, dar se angajeaza sa corecteze toate eventualele greseli.

Servicii GazOnline

Este interzis unui membru GazOnline sa revanda sau sa puna la dispozitia unei terte persoane sau altor membri, cu titlu oneros sau gratuit, serviciile propuse de GazOnline.

GazOnline nu poate fi facut responsabil de continutul informatiilor actualizate, cu mentiunea ca isi rezerva dreptul de consultare a acestor informatii, putand sterge conturile membrilor care nu au respectat conditiile prezentului contract.

Inserare de informatii de pe GazOnline pe un site personal

Toti membri GazOnline pot include, daca doresc, informatii de pe GazOnline pe un site personal.
In niciun caz GazOnline nu poate fi facut responsabil de continutul site-urilor personale in cauza. GazOnline isi pastreaza dreptul de a se informa cu privire la continutul site-ului personal si poate interzice utilizarea informatiilor proprii pe anumite site-uri.

De asemenea, GazOnline este liber sa-si rezerve un spatiu publicitar aferent informatiilor difuzate pe site-urile personale.

Durata contractului

Prezentul contract intra in vigoare in momentul acceptului de catre membru al termenilor si conditiilor GazOnline. GazOnline confirma membrului deschiderea contului, pentru o durata nedeterminata.
In cazul in care nu sunt respectate conditiile, GazOnline poate in orice moment sa puna capat acestui contract, fara preaviz sau vreo formalitate, fara vreun prejudiciu in dauna GazOnline.

Daca un membru doreste sa puna capat contractului, va aviza GazOnline prin e-mail si acesta va sterge contul membrului respectiv.

Diverse

Partile au convenit ca GazOnline poate sa-si modifice serviciile si/sau termenii prezentului contract.
GazOnline se angajeaza sa informeze membrii de orice modificari aparute in contract. Modificarile sunt prezente pe site-ul GazOnline.

Teme pagina:
GazOnline - Preturi carburanti in benzinariile din Romania
Termeni si conditii

Prima pagina | Cautare statie | Inscriere | Top membri
Contact | Recomanda unui prieten | Intrebari frecvente | Termeni si conditii
Taxa prima inmatriculare