GazOnline

GazOnline - preturi la carburanti in Romania
Informatii utile pentru soferi - Noua taxa prima inmatriculare
Harta rutiera interactiva a Romaniei

Prima pagina Cautare statie Inscriere Top membri Contact Termeni si conditii Intrebari frecvente
  www.gazonline.ro          
bullet INREGISTRARE
Pseudonim
Parola
Am uitat parola
Utilizator nou
bullet BUN VENIT
NOILOR UTILIZATORI
OVIDEASCA, CALINIC, gg
Momentan pe site :
116 vizitatori
bullet CAUTARE GOOGLE

Drive-Test.ro

Informare asupra datelor cu caracter personal prelucrate de GazOnline.ro


In toate tarile membre ale Uniunii Europene (UE), incepand cu data de 25.05.2018, a devenit aplicabil Regulamentul 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, cunoscut si sub acronimul GDPR (General Data Protection Regulation).
GDPR intareste vechea legislatie si o uniformizeaza la nivelul tuturor tarilor din UE. In Romania, exista anterior Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.

www.gazonline.ro colecteaza minimum de date posibil necesar functionarii site-ului.
  • Pentru utilizatorii care nu au cont si acceseaza GazOnline.ro pentru a afla preturile carburantilor sau pentru a citi stiri, nu logam nimic.
  • Pentru membrii GazOnline, la crearea contului se inregistreaza adresa de email (ce trebuie confirmata pentru a activa contul), restul campurilor (nume, prenume, data nasterii, etc.) nefiind obligatorii, nici verificate in vreun fel.
  • La actualizarea preturilor carburantilor dintr-o statie, inregistram contul membrului care a modificat preturile, pentru a acorda puncte.
  • Utilizatorii inregistrati (membrii GazOnline) pot activa optiunea de newsletter, caz in care vor primi newsletter-urile GazOnline prin email.
GazOnline.ro utilizeaza cookie-uri.
Mai multe informatii despre utilizarea cookie-urilor pe site-ul nostru sunt disponibile aici.

In cazul inregistrarii ca membru, prelucram datele personale in baza consimtamantului dvs. pentru crearea contului.
GazOnline.ro nu a instrainat si nu va instraina catre terti niciodata aceste date.
Aveti posibilitatea de a va sterge contul in orice moment si vom inceta prelucrarea datelor dvs. personale in acest scop.
Daca doriti stergerea tuturor datelor colectate de GazOnline.ro despre dvs., va rugam sa ne trimiteti un mesaj cu subiectul "Unsubscribe" prin intermediul formularului de Contact.

In afara de datele colectate de GazOnline.ro, pe paginile noastre exista cod din alte domenii. Acest cod are fie rol functional, fie legat de publicitate.

GazOnline.ro foloseste pentru contorizarea vizualizarilor serviciul Google Analytics. Daca doriti sa nu fiti contorizat in Analytics, va trebui sa folositi plugin-ul special dezvoltat. Mai multe detalii aici.

Securitatea datelor personale
GazOnline ia masuri de securizare a datelor cu caracter personal, accesul la ele este permis numai persoanelor indreptatite, acestea nefiind prelucrate in alt scop decat cel declarat.
Daca descoperim o incalcare a securitatii datelor dvs. personale care prezinta un risc pentru drepturile si libertatile dvs., vom notifica Autoritatea Nationala de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal. Va vom informa cu privire la incalcarea securitatii datelor dvs. personale daca aceasta conduce la un risc ridicat cu privire la drepturile si libertatile dvs.

Teme pagina:
GazOnline - Preturi carburanti in benzinariile din Romania
Informare asupra datelor cu caracter personal prelucrate de GazOnline.ro

Prima pagina | Cautare statie | Inscriere | Top membri
Contact | Intrebari frecvente | Termeni si conditii
Taxa prima inmatriculare